Επίσκεψη στο Gameathlon Greece 2024

Άλλη μια Gameathlon έφτασε στο τέλος της! Όπως κάθε χρόνο, η επίσκεψη στη Gameathlon είναι μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις των video games και της τεχνολογίας, και φυσικά η φετινή δεν απογοήτευσε. Ειδικά η φετινή είχε μια ξεχωριστή χροιά για εμάς, μιας και ήταν η πρώτη που ήμασταν στη λίστα με τα MEDIA PASS!

Ο χώρος, γνωστός και αγαπημένος, στο TAE KBON DO Olympic Arena στο Φάληρο, γέμισε με πολλούς επισκέπτες και πάμπολλα events, προσφέροντας τρεις μέρες γεμάτες gaming!

Παρακάτω θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά για εμάς σημεία της εκδήλωσης:

IGDA & Game Developers Corner

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της εκδήλωσης ήταν το Game Developers Corner της IGDA (International Game Developers Association), όπου ανεξάρτητοι δημιουργοί παρουσίασαν τα παιχνίδια τους και μοιράστηκαν τις ιδέες τους με το κοινό. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά παιχνίδια όπως το “Master Blaster“, το “Haunted Bloodlines” το “Glitch Daddy”, το “Necrophosis“, το “Arcweave” και άλλα, και να δώσουν feedback στους δημιουργούς. Η παρουσία της ομάδας IndiePump ήταν καθοριστική, προωθώντας ανεξάρτητους δημιουργούς και τα έργα τους.

Spartan Gear

Στο Gameathlon Greece 2024, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω εξαιρετικό gaming gear από τη Spartan Gear. Ανάμεσα στα προϊόντα που ξεχώρισα ήταν τα εξής:

Controller ASPIS 3 (Camo): Ένα ασύρματο controller με εργονομικό σχεδιασμό και ανθεκτικά πλήκτρα.

Keyboard PEGASUS 2 RGB (Black): Ένα μηχανικό πληκτρολόγιο με RGB φωτισμό, γρήγορη απόκριση και ανθεκτικότητα.

Mouse TITAN 2: Ένα ποντίκι με υψηλή ακρίβεια, ελαφρύ και άνετο για πολύωρη χρήση.

Gaming X Trust

Δοκιμάσαμε επίσης εξοπλισμό gaming από την Trust, με προϊόντα που εντυπωσίασαν:

GXT 834 Callaz TKL Mechanical Keyboard: Ένα μηχανικό πληκτρολόγιο με compact σχεδιασμό και RGB φωτισμό.

GXT 924 Ybar+ High Performance Gaming Mouse: Ένα ποντίκι υψηλής απόδοσης με προσαρμόσιμα κουμπιά και φωτισμό.

GXT 498 Forta Gaming Headset Ένα ακουστικό ειδικά σχεδιασμένο για το PS5.

Anda Seat

Στο Gameathlon, η Anda Seat είχε μια μεγάλη επιλογή από Gaming Seats διαθέσιμες για δοκιμή. Δοκιμάσαμε τη σειρά Dark Knight με ανθεκτικότητα και premium PVC δέρμα, και την KAISER 3 XL Series που προσφέρει άριστη υποστήριξη στην πλάτη και τον αυχένα.

Ninty.gr

Το περίπτερο του ninty.gr ήταν ένας παράδεισος για τους λάτρεις της Nintendo, προσφέροντας δροσιά με το special ανεμιστηράκι τους. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν με κονσόλες από το πρώτο GameBoy, το NES και το Super NES, μέχρι το σύγχρονο Switch. Η αναδρομή στην ιστορία της Nintendo ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και προσέλκυσε πολλούς παλιούς και νέους fans.

Merchandise

Στο Gameathlon Greece 2024, τα πολυάριθμα μαγαζάκια πρόσφεραν μια απίστευτη ποικιλία από προϊόντα για κάθε γούστο. Από φιγούρες αγαπημένων ηρώων, μαγνητάκια και Funko Pops, μέχρι manga και άλλα comics, υπήρχε κάτι για όλους. Τα χειροποίητα αντικείμενα, όπως σπαθιά και άλλα μοναδικά merchandise, εντυπωσίασαν τους επισκέπτες.

Επίλογος

Η επίσκεψη στο Gameathlon Greece 2024 ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη δράση και εκπλήξεις. Από την εξερεύνηση των μοναδικών παιχνιδιών στο Game Developers Corner και τη δοκιμή εξαιρετικών gaming gear από τη Spartan Gear, Trust και Anda Seat, μέχρι την απόλαυση των ποικίλων προϊόντων στα μαγαζάκια και την ιστορική αναδρομή με τις κονσόλες στο περίπτερο του ninty.gr, η εκδήλωση είχε κάτι για κάθε gamer. Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε του χρόνου για περισσότερες εκπλήξεις και νέες εμπειρίες!

Leave a Comment